Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Informaţii cutremurătoare în cazul Raisei, fetiţa găsită moartă lângă casă. Pe cine bănuiesc părinţii că a ucis-o

Caz sinistru şi plin de mister în Dolj! O fetiţă de doi ani şi jumătate, dată dispărută ieri, a fost găsită moartă, astăzi, în apropierea casei părinteşti, după căutări de amploare. Din cauza urmelor de violenţă de pe corp, anchetatorii nu exclud o crimă. Părinţii le-au spus poliţiştilor că au datorii la cămătari. Dau de înţeles că fiica lor ar fi fost omorâtă din răzbunare.

de Redactia Observator

la 28.05.2024 , 19:53

Căutările disperate au durat aproape 24 de ore şi s-au terminat cu o descoperire tragică: Raisa, fetiţa de doi ani şi cinci luni, a fost găsită fără viaţă, la 200 de metri de casa părintească. Corpul ei plin de zgârieturi şi urme de strangulare zăcea într-o zonă cu multă vegetaţie.

Familia este sigură că fetiţa lor a fost ucisă, iar criminalul a încercat să ascundă urmele. Părinţii Raisei au mărturisit că au datorii la cămătari.

Raisa a fost găsită moartă, plină de zgârieturi şi urme de strangulare

Vezi și

"Nu au fost ameninţări să spună că vine şi îmi omoară copilul, ameninţări au fost că ne certăm noi între noi, că pe unde ne prindem, una, alta, dar de copii, nu! Nu ştim nimic! Cine ar fi putut să facă. oricine ar fi putut, că e cel mai important din neam, vreau să se plătească!", a declarat Cristina, mama copilei

Pe acelaşi subiect

"Fată la 2 ani şi 5 luni să se spânzure singură? Nu are cum aşa ceva! Nu există!" spune unchiul fetiței.

Dispariţia fetiţei a fost anunţată ieri la prânz. A urmat o desfăşurare impresionantă de forţe în localitatea Cotu, din apropiere de Craiova. Raisa a fost căutată pe pământ şi din aer, cu drone şi un elicopter. Peste o sută de poliţişti, jandarmi şi localnici au periat zona pe o rază de 15 kilometri. Opt câini de căutare au ajutat şi ei, pompieri cu câinii de căutare salvare, iar operaţiunile nu s-au oprit nici când a început ploaia.

Părinții copilei au datorii la cămătari

După ce au găsit fetiţa moartă, poliţiştii au început rapid ancheta. Au aflat că ultima oară a fost văzută în viaţă când intra în curtea bunicilor. Aceştia nu au putut să explice cum le-a dispărut nepoata şi nici nu le-au dat voie poliţiştilor să intre cu câini de urmă în curtea lor.

"Era fata mea. Nepoata la fata mea. Chiar dacă o lua somnul cu dumneavoastră în cameră, când se trezea fugea la mine în cameră. 'Tataie, vreau să mă culc'", a declarat prin de durere bunicul fetiței.

Poliţiştii au început audierile cu familia micii victimei. Cei care-i cunosc pe părinţi susţin că tatăl nu o recunoştea pe Raisa drept fiica lui. Oricum, copila şi fratele ei erau crescuţi de bunici pentru că tatăl şi mama lor plecau des la muncă în străinătate.

Moartea fetiţei de doi ani şi jumătate, în condiţii dramatice şi neelucidate încă, vine la trei zile după ce altă fată, în vârstă de opt ani, a fost violată şi omorâtă de unchiul ei, în judeţul Botoşani. Bărbatul de 32 de ani a recunoscut crima şi ar putea fi condamnat la închisoare pe viaţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Informaţii cutremurătoare în cazul Raisei, fetiţa găsită moartă lângă casă. Pe cine bănuiesc părinţii că a ucis-o