Antena Meniu Search
x

Video Ultimele imagini cu rusoaica fotomodel, înainte să fie găsită moartă în faţa unui hotel din Turcia. Soţul e convins c-a fost ucisă: "Sigur a fost aruncată"

Au apărut imagini noi cu top-modelul internaţional Sofia Olifirenko, care a fost găsită moartă zilele trecute, în faţa hotelului în care era cazată, în Turcia. Filmarea e făcută cu puţin timp înainte să se întâmple tragedia. Principalul suspect în acest caz a fost audiat şi apoi eliberat de poliţiştii turci. Susţine că femeia s-ar fi sinucis. 

de Redactia Observator

la 22.07.2022, 21:16

Vezi și

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum Sofia Olifirenko se clatină şi se sprijină de un perete. Potrivit presei turce, înregistrarea a fost făcută doar cu câteva ore înainte ca fotomodelul să moară. Era în drum spre hotelul unde era cazată, însă nu a ajuns singură aici, ci alături de un bărbat, care a şi fost reţinut de poliţia turcă. Acesta susţine că Sofia s-ar fi sinucis.

Suspect: Am văzut-o în faţa cimitirului grec. Nu se putea ţine pe picioare. Am mers împreună la hotel, am dormit în aceeaşi cameră. Apoi, foarte calmă, a ieşit pe uşă şi m-am dus după ea. A urcat pe acoperiş şi s-a aruncat.

Soţul rusoaicei e convins că cineva a ucis-o pe Sofia Olifirenko

După audieri, suspectul a fost eliberat sub control judiciar. În schimb, soţul ei, care vorbise cu ea cu două zile înainte de tragedie, e convins că nu a fost nici accident, nici sinucidere.

Istvan Sarkozy, soţul Sofiei: A ucis-o cineva, sigur a fost aruncată. Probabil a drogat-o cineva. Ea niciodată în viaţa ei nu a luat droguri. Sunt sigur că ea nu ar fi făcut aşa ceva.

De origine rusă, Sofia era soţia unui român, model de succes şi el. Tânăra era plecată cu un contract în Turcia şi cazată la un hotel în centrul Istanbulului. Era trecut de miezul nopţii de 17 spre 18 iulie, când trupul Sofiei a fost găsit pe asfaltul din faţa clădirii. Căzuse de la balcon. Ancheta a stabilit că femeia s-a înregistrat la hotel sub un alt nume: Alexandra V.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Ultimele imagini cu rusoaica fotomodel, înainte să fie găsită moartă în faţa unui hotel din Turcia. Soţul e convins c-a fost ucisă: "Sigur a fost aruncată"