Antena Meniu Search
x

Video Ultimele informaţii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Actorul a transmis luni un mesaj public

Reprezentanţii Spitalului de Ortopedie "Foişor" au emis un comunicat despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. La rândul său, actorul a transmis un mesaj luni de pe patul de spital.

de Redactia Observator

la 14.05.2024, 18:43

Vezi și

Starea generală a actorului Florin Piersic se ameliorează, iar parametrii biologici inflamatori înregistrează o scădere faţă de ziua precedentă, spun medicii.

"Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută în această dimineaţă, de către echipa medicală prezintă o evoluţie lent favorabilă. Starea generală se ameliorează, parametrii biologici inflamatori înregistrează o scădere faţă de ziua precedentă", a indicat sursa citată.

Ce spune actorul 

Florin Piersic a transmis, luni, din spital, un mesaj către public în care mulţumeşte medicilor care îl tratează şi afirmă că mai are de spus "multe poveşti".

"Scumpilor şi prea dragilor mei, celor care m-aţi purtat in gândurile voastre, m-aţi înconjurat cu atâta grijă şi iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, va spun Hristos a Înviat! Cu această ocazie, va dau şi o veste: "sunt viu" şi asta datorită minunaţilor doctori care mă îngrijesc. Mă amuză când văd la premiile Oscar cum vin actorii premiaţi cu un pomelnic de mulţumiri, dar astăzi chiar vreau să îi pun fiecăruia medalia inimii mele în piept. Mă refer la prof. dr. Adrian Molnar, dr. Horia Roşianu, dr. Florin Crişan, dr. Raed Arafat, prof. dr. Streinu Cercel, dr. Adrian Marinescu, eroii mei - dr. Şerban Dragosloveanu şi dr. Denisa Anastase, împreună cu dr. Adelina Moise, cea care m-a trimis în lumea viselor in timpul operaţiei, dar...m-a şi adus înapoi. Vă iubesc pe toţi, oameni buni şi vă copleşesc cu recunoştinţa mea! Tineţi-mă aproape, pentru că mai am de spus multe poveşti minunatului meu public", a transmis actorul.

Actorul Florin Piersic este internat de mai multe zile la Spitalul Foişor, după ce anterior fusese internat la Institutul Matei Balş şi Institutul Inimii "Niculae Stăncioiu" din Cluj Napoca. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Dacă v-aţi achiziţiona o maşină nouă, aţi opta pentru un autoturism electric?
Observator » Evenimente » Ultimele informaţii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Actorul a transmis luni un mesaj public