Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ultimele momente ale Patriciei, adolescenta din Satu Mare, care s-ar fi sinucis. Ipoteza luată în calcul de anchetatori

Anchetatorii încearcă să afle ce s-a întâmplat în cazul Patriciei, fata de 16 ani care a murit, după ce a căzut în gol de la etajul 4 al unui bloc.

de Redactia Observator

la 10.04.2018 , 15:36

Adolescenta de 16 ani care a căzut de la etajul 4, în Satu Mare, s-ar fi sinucis din cauza unor probleme amoroase - Observator

Anchetatorii încearcă să afle ce s-a întâmplat în cazul Patriciei, fata de 16 ani care a murit, după ce a căzut în gol de la etajul 4 al unui bloc. Ei iau în calcul varianta sinuciderii.

Luni dimineaţă, cu 24 de ore înaintea tragediei, Patricia şi-a pus ultima postare pe Facebook.

"Numele tău încă îmi face inima să bată", a scris tânăra în mesajul ataşat unei fotografii a sa. Adolescenta a comentat şi la alte postări ale prietenelor sale.

Articolul continuă după reclamă

Marţi dimineaţă însă a venit vestea tragică: Patricia a murit, după ce a căzut în gol de la etajul 4 al blocului din strada Brânduşa, din cartierul Micro 16 din Satu Mare. În acel moment, în apartament mai era bunica sa.

Surse apropiate anchetei spun că, înaintea tragediei, Patricia a avut o conversaţie telefonică. Potrivit aceloraşi surse, anchetatorii iau în calcul ipoteza că fata s-ar fi sinucis pe fondul unor probleme amoroase. 

În vârstă de 16 ani, Patricia era elevă în clasa a X-a, la Liceul Teologic Nicolae Steinhardt, din Satu Mare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Ultimele momente ale Patriciei, adolescenta din Satu Mare, care s-ar fi sinucis. Ipoteza luată în calcul de anchetatori