Antena Meniu Search
x

Video Ultimul weekend cu temperaturi de primăvară s-a lăsat cu distracţie pe pârtiile din ţară

A fost un nou weekend plin pe pârtiile de la munte, unde a fost soare din belşug, iar temperaturile... demne de miezul primăverii. Este motivul pentru care zăpada e pe ducă, iar turiştii au dat năvală pe pârtii, pentru a se bucura de ultimele zile de schi, snowboarding sau săniuş.
 

de Redactia Observator

la 21.02.2022, 08:26

Vezi și

În Sinaia, încă de la primele ore ale dimineţii, instalaţiile pe cablu au funcţionat la capacitate maximă. Iar pe pârtia de la Sovata, s-a organizat chiar şi o cupă de schi pentru amatorii sporturilor de iarnă. 

A fost distracţie la înălţime, în acest weekend, la Sinaia. Cum temperaturile au fost ridicate, iubitorii sporturilor de iarnă s-au înghesuit la telegondolă pentru a se bucura de ultimele petice de zăpadă.

Turişti: Mă simt foarte bine, e pentru prima dată când mă dau cu placa, un pic dificil, dar îmi place că e soare şi ne ajută să ne desfăşurăm. 

- Am zis că aici e pârtia de începători şi să stăm aici momentan, până ne învăţăm.  

Pe acelaşi subiect

Dacă pe pârtiile pentru începători soarele i-a încălzit pe turişti, la Cota 2000 instalaţiile pe cablu au funcţionat cu întreruperi din cauza vântului puternic.

Distracţie şi la Sovata

Şi pe pârtia de la Sovata distracţia a fost cuvântul de ordine. Iubitorii sporturilor de iarnă le-au încercat pe toate: sanie, snowbord, schi...  Mai ales că a fost şi vreme bună, iar atmosfera a fost întreţinută şi de un DJ renumit.

Turistă: Este o tradiţie de familie, toată lumea schiază şi cât ne permite timpul în fiecare weekend suntem pe pârtie până când şi timpul ne lasă.

Turişti: - Pârtia e super şi sus, în vârf, avem muzică, este un pic de entertainment. Distractiv pentru adulţi, pentru copii, pentru toată lumea.

- Lucrurile simple mă inspiră, expiră, cuvinte, propoziţii, fraze, doze pentru minte. Muzica e supremă, ne ridică pe toţi. Ne ţine de mână ca o mamă bună. 

Pe lângă muzică şi săniuş, turiştii s-au putut bucura în acest weekend şi de o competiţie. O cupă de schi pentru amatori organizată cu ocazia zilelor culturale ale localităţii Miercurea Nirajului. Peste 50 de oameni s-au aliniat la start.

Sandor Toth, organizator: După doi ani de pandemie e nevoie ca familiile şi prietenii să revină la normal, iar după doi ani să petrecem una, două zile aici, pe pârtia de la Sovata, şi să fie foarte frumos, distractiv.

DJ Dome: E excelentă atmosfera! Chiar este o reuşită! După atâţia ani deja

Salvamont Mureş a fost coorganizator al competiţiei de pe pârtia de la Sovata. Şi pentru ei, weekendul a venit cu o reuşită pe plan profesionat: chiar dacă au fost destul de multe căzături, nu a fost nevoie de ei pentru nicio intervenţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Ultimul weekend cu temperaturi de primăvară s-a lăsat cu distracţie pe pârtiile din ţară