Antena Meniu Search
x

Video Uluitorul caz al educatoarei bătăuşe din Ploieşti. Deşi a fost suspendată, continuă să agreseze copiii

Situaţie periculoasă la o grădiniţă din Ploieşti. O educatoare cercetată disciplinar pentru că ar fi lovit copiii şi suspendată din funcţie refuză să plece din clasă de două săptămâni. Între timp, a agresat din nou o fetiţă, de la care a şi pornit ancheta internă. În plus, mai mulţi părinţi au făcut plângeri la Poliţie şi la Protecţia Copilului.  

de Cristi Georgescu

la 10.10.2023, 19:35

Vezi și

Părinte: Am aflat de la o altă doamnă educatoare. A povestit soţiei cum că copilul meu a fost tras de păr.

Educatoarea nici nu avea ce să caute în clasă, spune tatăl copilei de patru ani, agresate cu repetiţie de educatoare. Conducerea i-a interzis să mai predea până nu se termină ancheta disciplinară.

Uluitorul caz al educatoarei bătăuşe din Ploieşti

Laura Ghiţă, directoarea grădiniţei: Consiliul de administraţie a fost întrunit, a aprobat aplicarea acestui articol, a fost adus la cunoştinţa doamnei, dar nu vrea să se supună acestei decizii.

Pe acelaşi subiect

Părinte: Este strigător la cer faptul că o persoană, un cadru didactic este anchetat şi încă profesează, încă activează. Deja este clar că e un pericol pentru copil.

Scandalul a început acum două săptămâni, când mai mulţi părinţi au reclamat-o pe educatoare, după ce copiii s-au plâns de ea.

Mamă: Îmi spune că doamna o bate în fiecare zi. Acum câteva zile mi-a spus şi o doamnă îngrijitoare că a fost văzută doamna cum o bătea pe fiica mea.

Cristi Georgescu, corespondent Observator: Am venit pentru a doua oară la grădiniţa numărul 40 din Ploieşti, după ce părinţii aceleiaşi fetiţe au fost înştiinţaţi că educatorul de la clasă a agresat-o fizic pe micuţă. Nici de această dată cadrul didactic nu a vrut să facă vreo declaraţie. A transmis conducerii instituţiei de învăţământ că nu e nimic de comentat pe acest subiect.

Între timp, sesizările curg. Doi părinţi au depus plângere la poliţie, iar anchetatorii au deschis dosar penal pentru abuz în serviciu. Altă anchetă a fost începută de Protecţia Copilului.

Părinte-reporter: De la protecţia copilului, de la DGASPC, mi s-a spus că ar fi mai ok să mut copilul.

- Acesta a fost răspunsul pe care l-aţi primit?

- Da. Exact.

Şi Inspectoratul Şcolar Prahova a făcut plângere la poliţie împotriva educatoarei. Directoarea grădiniţei spune că tot ce poate să facă pentru a proteja copiii este să îşi pună colegele să o supravegheze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Uluitorul caz al educatoarei bătăuşe din Ploieşti. Deşi a fost suspendată, continuă să agreseze copiii