Antena Meniu Search
x

Video Un adolescent de 14 ani a fost bătut şi lăsat inconştient într-un parc din Piteşti de un băiat de aceeaşi vârstă cu el

Un adolescent de numai 14 ani a fost lovit într-un parc din Piteşti, de un băiat de aceeaşi vârstă cu el. Agresorul i-a dat un pumn atât de tare, încât victima a rămas inconştientă pe alee. Imediat după incident, agresorul a fugit.

de Redactia Observator

la 07.02.2022, 17:11

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Update: Agresorul a fost reţinut. 

Scena a fost filmată de un apropiat al celui din urmă şi a ajuns pe reţele de socializare. Aşa s-a sesizat şi poliţia care a deschis o anchetă. 

În imagini se observă cum unul dintre adolescenți îl lovește pe celălalt, care cade la pământ și rămâne nemișcat.

„În urma imaginilor apărute în spaţiul public, cu privire la o stare conflictuală, petrecută între două persoane, în municipiul Piteşti, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti s-au autosesizat, în dimineaţa zilei de 06 februarie a.c. şi au efectuat verificări, într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, pentru identificarea persoanelor implicate, stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun. Ca urmare a activităţilor desfăşurate de poliţişti, toate persoanele implicate (persoana vătămată şi agresorul – ambii minori de 14 ani, precum şi martori ai evenimentului) au fost identificate”, a anunţat IPJ Argeş, duminică, potrivit News.ro.

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii au precizat că adolescentul lovit a primit asistenţă medicală imediat după incident, insă nu a fost nevoie să se interneze. 

După administrarea probatoriului, poliţiştii vor stabili ce măsuri legale vor lua în acest caz.

„În continuare, se efectuează cercetări, urmând ca, după administrarea probatoriului, să se ia măsurile legale în consecinţă”, au mai precizat oficialii Poliţiei judeţene Argeş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un adolescent de 14 ani a fost bătut şi lăsat inconştient într-un parc din Piteşti de un băiat de aceeaşi vârstă cu el