Antena Meniu Search
x

Un adolescent de 19 ani a ajuns la spital, după ce a căzut de la etajul 1 al unui cămin, în Craiova

Un adolescent de 19 ani a căzut de la etajul unui cămin din incinta unui liceu din Craiova. În urma incidentului, tânărul a fost transportat la spital iar poliția a deschis o anchetă în acest caz, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 08.03.2023, 12:26

Un adolescent de 19 ani a ajuns la spital, după ce a căzut de la etajul 1 al unui cămin, în Craiova
Un adolescent de 19 ani a ajuns la spital, după ce a căzut de la etajul 1 al unui cămin, în Craiova - Profimedia

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a transmis că poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, în noaptea de marţi spre miercuri, de o unitate medicală din municipiul Craiova, despre faptul că la camera de gardă a fost adus un tânăr de 19 ani care ar fi căzut de la etaj.

Tânărul a căzut de la etajul 1 al clădirii

“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că tânărul, în timp ce se afla în internatul unei unităţi de învăţământ, din municipiul Craiova, ar fi escaladat pervazul geamului de la etajul 1, căzând de la o înălţime de aproximativ cinci metri”, arată IPJ Dolj. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un adolescent de 19 ani a ajuns la spital, după ce a căzut de la etajul 1 al unui cămin, în Craiova