Antena Meniu Search
x

Video Un adolescent din Brăila a ajuns la spital cu plămânul perforat, după ce a fost înjunghiat de cinci ori în faţa liceului unde învăţa

Un adolescent de 16 ani din Brăila a ajuns la spital cu plămânul perforat, după ce a fost înjunghiat de cinci ori de un alt tânăr, de aceeaşi vârstă, în faţa liceului în care învăţa.

de Monica Palade

la 07.02.2023, 13:30

Vezi și

Totul a pornit de la o fată pe care cei doi o cunoşteau şi au stabilit să se întâlnească ca să lămurească problema. Doar că cearta a degenerat. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru tentativă de omor şi urmează să fie dus la tribunal pentru a primi mandat de arestare pentru 30 de zile, informează reporterul Observator Adrian Obreja.

Reţinut pentru 24 de ore

Victima, elev la Liceul Sportiv din Brăila, a fost înjunghiat de două ori în abdomen, în braţ, în torace şi în cap. Pentru rana din plămân a fost operat, iar acum se află în afara oricărui pericol. Agresorul, elev la Artă, a fost identificat de poliţişti şi dus pentru audieri. Ulterior a fost reţinut pentru 24 de ore pentru tentativă de crimă.

Incidentul a avut loc în jurul orei 16:10. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor de săvârșire a faptei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un adolescent din Brăila a ajuns la spital cu plămânul perforat, după ce a fost înjunghiat de cinci ori în faţa liceului unde învăţa