Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un adolescent şi-a găsit sfârşitul în apele Prutului. Băiatul din Iaşi s-a aruncat în apă, să se răcorească, şi nu a mai ieşit

Tragedie în comuna Gorban, din judeţul Iaşi. Pentru a se răcori, un adolescent de 17 ani a mers la scăldat în râu. Însă, imediat ce a sărit în Prut, a fost înghiţit de ape. După ore de căutări, salvatorii au reuşit să dea de trupul neînsufleţit al adolescentului. 

de Redactia Observator

la 08.07.2024 , 11:06

Un băiat de 17 ani a murit, duminică, după ce s-a înecat în râul Prut, în judeţul Iaşi. Martori la incident, mai mulţi trecători au dat alarma. La faţa locului au intervenit pompierii, scafandrii, medicii de la ambulanţă, precum şi elicopterul SMURD.

Adolescent înecat în apele Prutului

"În urma unui apel prin SNUAU 112, a fost anunţat că un copil de 17 ani este înecat în râul Prut, de pe raza comuna Gorban, localitatea Gura Bohotin", a transmis duminică ISU Iaşi

Vezi și

La faţa locului a intervenit echipa de scafandri, o autospecială de intervenţie, o ambulanţă de la SAJ Iaşi şi elicopterul SMURD care a survolat zona. După ore în şir în care au cercetat fiecare centimetru din râu, salvatorii au reuşit să dea de trupul neînsufleţit al adolescentului. 

Pe acelaşi subiect

Un bărbat a murit în râul Timiş, la Lugoj. Intrase să înoate

O altă tragedie s-a produs pe râul Timiş, în Lugoj, unde un bărbat de 55 de ani a murit înecat. 

"În jurul orei 17:28, poliţiştii lugojeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană plutea pe râul Timiş în zona Plopi din Lugoj.  Acesta a fost scos la mal şi resuscitat conform procedurilor, dar nu a răspuns, fiind declarat decedat", a transmis IPJ Timiş.

 În urma investigaţiilor, poliţiştii au aflat că acesta intrase în râu să înoate, pentru a se răcori. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, conform procedurilor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Un adolescent şi-a găsit sfârşitul în apele Prutului. Băiatul din Iaşi s-a aruncat în apă, să se răcorească, şi nu a mai ieşit