Antena Meniu Search
x

Video Un american care s-a mutat în România, uimit de ce a păţit într-un restaurant din Alba Iulia. "Nu o să credeţi ce s-a întâmplat"

Cum arată România prin ochii unui străin? Un american stabilit în ţara noastră oferă un răspuns pe TikTok. Bărbatul, care are aproape 58.000 de urmăritori pe platforma online, spune că generozitatea românilor nu e doar un mit. Acesta a povestit o întâmplare care l-a impresionat până la lacrimi. Totul a început într-un restaurant din Alba Iulia.

de Redactia Observator

la 06.03.2023, 17:10

România oferă experienţe de neuitat multor străini care trec hotarul ţării noastre. Fie că sunt turişti sau, îndrăgostiţi de România, aleg să se mute aici, mulţi dintre ei nu ezită să povestească pe reţelele de socializare cum este viaţa lor, prin ce păţanii trec sau ce i-a impresionat. Un americat stabilit în ţara noastră a vorbit, pe contul său de TikTok, despre o întâmplare de neuitat petrecută într-un restaurant din Alba Iulia. 

Americanul, impresionat până la lacrimi de gestul unei familii de români

Americanul e cunoscut pe reţelele de socializare sub numele de @oopsimovedagain. Are aproape 58.000 de urmăritori pe TikTok şi nu mai puţin de 1,5 milioane de aprecieri. Iar pe pagina sa, România e descrisă în cuvinte pline de emoţie. Într-unul dintre clipurile sale, bărbatul a izbucnit în lacrimi, mişcat de gestul unei familii pe care nu o mai întâlnise niciodată. 

Ajuns la Alba Iulia, americanul a intrat într-un restaurant, unde a făcut cunoştinţă cu "generozitatea românilor, fără filtru". Iată cum a povestit întâmplarea pe TikTok: "Nu o să credeți ce s-a întâmplat. Am luat cina la restaurantul Dante, unul dintre cele mai scumpe, și o româncă a venit la mine și mi-a spus: Te știu de pe TikTok. A venit și soțul ei. Mi-am terminat masa... și am mâncat mult, pentru că îmi era foarte foame, apoi chelnerul mi-a spus că nu trebuie să plătesc nimic pentru că au plătit ei pentru mine. Cred că a fost minimum 30 de dolari, ceea ce e scump. A fost foarte, foarte generos din partea lor și mi-au făcut zilele însingurate în România mai ușoare. Îmi vine să plâng acum".

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

România, prin ochii unui străin

Nu e singura dată când România l-a lăsat fără cuvinte, copleşit de emoţie. Americanul spune că a fost extrem de plăcut surprins şi de Sibiu. Într-un alt TikTok, acesta a descris oraşul în cele mai frumoase cuvinte, comparând condiţiile de cazare cu cele întâlnite în Statele Unite ale Americii, Franța sau Germania. Spune că a reuşit să se bucure de întreaga experienţă cu puţini bani, bucurându-se de curăţenie şi bun gust. Mai mult, a precizat că vacanţa l-a costat jumătate din cât ar fi plătit în alte ţări.

"Doar ce m-am cazat în această casă frumoasă. Este o casă veche de 250 de ani. Îmi plac grinzile. Uitați-vă la culori și la detalii! Cine zice că românii nu au gusturi bune la amenajări interioare? Și cărți, desigur, le place să citească. Cât m-a costat? 34 de dolari pe noapte. Și când te gândești că am plătit 70 de dolari pe noapte în hoteluri pline de gândaci din SUA, Franța și Germania", povesteşte el în videoclip.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un american care s-a mutat în România, uimit de ce a păţit într-un restaurant din Alba Iulia. "Nu o să credeţi ce s-a întâmplat"