Antena Meniu Search
x

Video Un an de la atentatul cu bombă din Arad în care omul de afaceri Ioan Crişan a fost ucis. Zeci de percheziţii, sute de audieri, dar nici măcar un suspect

Un an de tăcere în cazul asasinatului cu bombă de la Arad şi niciun rezultat concret în anchetă. Vă reamintim că la finalul lunii mai 2021, maşina unui om de afaceri a explodat, iar bărbatul a murit pe loc. De atunci, cercetările poliţiştilor nu par să fi dat roade. Autorul crimei şi cel care a ordonat asasinatul sunt încă necunoscuţi. Cu toate acestea, oamenii legii spun că au multe piste.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 24.05.2022, 17:45

Vezi și

Ioan Crişan, patronul unei firme piscicole din Arad a murit în urmă cu un an, mai exact pe 29 mai 2021, în explozia maşinii sale în timp ce făcea manevre de ieşire dintr-o parcare. Ipoteza luată în calcul de oamenii legii încă de la început a fost cea a unui asasinat cu bombă. Ancheta bate însă pasul pe loc. Până în prezent, ştim traseul victimei după ce au vizionate imagini preluate de pe camerele de supraveghere din Arad.

Ştim cu certitudine că a fost amplasată o bombă, precum şi tipul de explozibil folosit, unul de mare putere. Nu ştim însă cine este autorul asasinatului, motivul crimei şi eventualii complici. Au fost audiate peste 400 de persoane, dar nimeni nu este considerat suspect susţine Parchetul General. Urmărirea penală se desfăşoară în continuare in REM. Au fost făcute 35 de percheziţii imobiliare şi informatice şi 18 expertize. Totul în zadar, cu toate că ancheta a beneficiat de sprijinul Interpol şi Europol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un an de la atentatul cu bombă din Arad în care omul de afaceri Ioan Crişan a fost ucis. Zeci de percheziţii, sute de audieri, dar nici măcar un suspect