Antena Meniu Search
x

Video Un apartament a explodat în Sibiu când doi copii au intrat pe ușă. Vecinii povestesc scene dramatice: "Ardea geaca pe ea!"

Incident grav în Sibiu. Doi copii au ajuns la spital cu arsuri pe mâini şi pe faţă, după ce apartamentul în care locuiau a explodat când au intrat pe uşă. În casă se acumulaseră gaze, iar când cei mici au aprins lumina, s-a produs o deflagraţie. Un vecin a intrat printre ruine și i-a scos pe copii de sub dărâmături.

de Redactia Observator

la 19.11.2021, 08:56

Vezi și

Vecinii spun că au auzit o bubuitură puternică după care au observat flăcări ieşind din apartamentul de la etajul al doilea. 

"A fost o explozie de la o butelie. Doi copii venind de la şcoală au vrut să deschidă uşa şi în acel moment s-a produs o explozie", spune un vecin.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi minori de 13 şi 14 ani au suferit arsuri de gradul 1 si 2 pe mâini şi pe faţă. Amandoi au fost  transportaţi la spitalul de Pediatrie, din Sibiu, în stare stabilă. 

Pe acelaşi subiect

"O fată îi ardea geaca pe ea, am dezbrăcat-o. Am sunat la pompieri, au venit pompierii şi multe salvări", a mărturisit o vecină.

"A luat-o salvarea şi a dus-o la spital pentru că s-a ars, şi faţa şi tot, şi păr. Nu ştim ce stare are, deci este destul de grav. Au ieşit toţi din bloc. Eu venisem de la lucru şi m-am speriat. În momentul ăla m-a sunat copilul şi mi-a spus că a fost o explozie la noi în bloc", a spus o altă vecină.

Zeci de oameni s-au evacuat

Până la sosirea echipajelor de interventie aproximativ 30 de locatari s-au autoevacuat. 

O femeie a suferit un atac de panică, iar un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-a intoxicat cu fum.  

"Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de determinare de către pompierii militari cât şi reprezentanţii E-on şi Electrica", a declarat Alina Voina, purtător de cuvânt ISU Sibiu.

Şi pagubele materiale sunt uriaşe. Apartamentul a fost mistuit de flăcările izbucnite după explozie

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un apartament a explodat în Sibiu când doi copii au intrat pe ușă. Vecinii povestesc scene dramatice: "Ardea geaca pe ea!"