Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un argeşean de 56 de ani a fost găsit împuşcat cu arma sa de vânătoare

 Un bărbat din Argeş a fost găsit împuşcat cu arma sa de vânătoare, miercuri seară. Poliţia a deschis un dosar penal pentru a stabili împrejurările decesului, scrie news.ro.

de Redactia Observator

la 02.10.2024 , 21:49

Un argeşean de 56 de ani a fost găsit împuşcat cu arma sa de vânătoare Un argeşean de 56 de ani a fost găsit împuşcat cu arma sa de vânătoare - Shutterstock

Incidentul a avut loc miercuri seară, în comuna Albota din judeţul Argeş, unde un bărbat a fost găsit împuşcat, persoana care a făcut descoperirea sunând la 112.

”La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj medical, care a constatat decesul persoanei în cauză. Din verificările preliminare a rezultat că bărbatul, de 56 de ani, din Albota, are calitatea de deţinător legal al armei de vânătoare găsită în proximitatea sa”, transmit oficialii Poliţiei judeţene Argeş.

Poliţia face verificări pentru a stabili împrejurările decesului. Dosarul penal în cadrul căruia se derulează ancheta vizează infracţiunea de ucidere din culpă. 

Articolul continuă după reclamă

”Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Arme, Explozivi si Substanţe Periculoase desfăşoară verificări, pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc şi luarea măsurilor legale care se impun”, precizează sursa citată.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Un argeşean de 56 de ani a fost găsit împuşcat cu arma sa de vânătoare