Un asistent din Constanţa a murit la o zi după ce s-a vaccinat anti-Covid. Cauza morţii este infarct

De Monica Palade.
Publicat: 08.01.2021, 12:14.
Actualizat: 08.01.2021, 13:24

Un asistent medical din Constanţa a făcut infarct şi a murit la spital. Bărbatul de 48 de ani a fost vaccinat luni, iar marţi noapte i s-a făcut rău. Câteva ore mai târziu a murit în ambulatoriu, la spitalul din Mangalia.

Pacient şi medici în spital covid

Un asistent din Constanţa a murit la scurt timp după ce s-a vaccinat anti-Covid

Hepta

Cadrului medical i s-a făcut autopsia, însă rezultatele vor veni abia după o lună. Cauza oficială a morţii este infarct. Apropiaţii bărbatului spun că acesta ar fi avut probleme cu băutura.

Conform procedurii standard, s-a întocmit dosat penal pentru ucidere din culpă.

Înainte de vaccinare, asistentul medical a completat o declaraţie pe proprie răspundere, un chestionar-tip venit de la DSP.

Trei angajaţi ai Spitalului de Boli Infecţioase Timişoara, depistaţi pozitiv cu COID-19 după ce s-au vaccinat

Trei angajaţi de la Spitalul de Boli Infecţioase Timişoara, depistaţi pozitiv cu COVID-19 după vaccinare. Este vorba de un medic, un asistent şi o a treia persoană, angajată în rândul personalului auxiliar la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara.

Managerul unităţii medicale, Cristian Oancea, susţine că acest lucru a fost posibil pentru că persoanele se aflau deja în cursul bolii când au primit vaccinul, dar că nu prezentau simptome.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.