Antena Meniu Search
x

Un asistent din Constanţa a murit la o zi după ce s-a vaccinat anti-Covid. Cauza morţii este infarct

Un asistent medical din Constanţa a făcut infarct şi a murit la spital. Bărbatul de 48 de ani a fost vaccinat luni, iar marţi noapte i s-a făcut rău. Câteva ore mai târziu a murit în ambulatoriu, la spitalul din Mangalia.

de Monica Palade

la 08.01.2021, 13:24

  • Trei angajaţi ai Spitalului de Boli Infecţioase Timişoara, depistaţi pozitiv cu COID-19 după ce s-au vaccinat

Cadrului medical i s-a făcut autopsia, însă rezultatele vor veni abia după o lună. Cauza oficială a morţii este infarct. Apropiaţii bărbatului spun că acesta ar fi avut probleme cu băutura.

Conform procedurii standard, s-a întocmit dosat penal pentru ucidere din culpă.

Înainte de vaccinare, asistentul medical a completat o declaraţie pe proprie răspundere, un chestionar-tip venit de la DSP.

Trei angajaţi ai Spitalului de Boli Infecţioase Timişoara, depistaţi pozitiv cu COID-19 după ce s-au vaccinat

Trei angajaţi de la Spitalul de Boli Infecţioase Timişoara, depistaţi pozitiv cu COVID-19 după vaccinare. Este vorba de un medic, un asistent şi o a treia persoană, angajată în rândul personalului auxiliar la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara.

Managerul unităţii medicale, Cristian Oancea, susţine că acest lucru a fost posibil pentru că persoanele se aflau deja în cursul bolii când au primit vaccinul, dar că nu prezentau simptome.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un asistent din Constanţa a murit la o zi după ce s-a vaccinat anti-Covid. Cauza morţii este infarct