Antena Meniu Search
x
LIVE

Galerie foto Un Audi s-a făcut praf după ce a intrat direct sub roţile unui camion staţionat, pe o şosea din Vaslui. O persoană a rămas încarcerată

Clipe şocante pentru doi oameni, în zorii zilei, pe o şosea din Vaslui. Maşina în care se aflau s-a izbit puternic într-un camion staţionat, iar o persoană a rămas încarcerată. Ambele victime au fost transportate în stare de conștiență la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

De Redactia Observator la 26.03.2023, 10:39

Potrivit ISU Vaslui, pentru descarcerarea, evaluarea și acordarea primului ajutor medical victimelor accidentului, produs pe DJ 207E, în localitatea Bălteni, comuna Bălteni, detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă, o autospecială pentru descarcerare grea, două ambulanțe SMURD și echipaje specializate.În autoturism se aflau două persoane. La intervenție a participat și o ambulanță tip C aparținând SAJ Vaslui. 

Cele două victime au fost transportate la UPU

La sosirea echipajelor de intervenție a fost autoturismul intrat sub un autocamion staționat. O persoană a rămas încarcerată, iar cea de a doua s-a autoevacuat, a transmis ISU Vaslui. 

Victima încarcerată a fost descarcerată și mai apoi predată echipajului cu medic SAJ. Cea de a doua victimă a fost preluată de echipajul pe prim ajutor de pe ambulanța SMURD. Ambele victime au fost transportate în stare de conștiență la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un Audi s-a făcut praf după ce a intrat direct sub roţile unui camion staţionat, pe o şosea din Vaslui. O persoană a rămas încarcerată