Antena Meniu Search
x

Un autocar cu 20 de pasageri s-a ciocnit cu o mașină, pe DN1, în Sibiu. Două persoane rănite, traficul este blocat

Un accident în care au fost implicate au autoturism și un autocar a avut loc marți pe DN1, în județul Sibiu. Două persoane au fost rănite și primesc îngrijiri la fața locului.

de Redactia Observator

la 07.09.2021, 15:55

paramedicii la un accident rutier
Un autocar cu 20 de pasageri s-a ciocnit cu o mașină, pe DN1, în Sibiu. Două persoane rănite, traficul este blocat - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Potivit IPJ Sibiu, accidentul a avut loc pe DN 1, la ieșire din Miercurea Sibiului spre Alba, în zona Miercurea Băi. În accident au fost implicate un autocar condus spre Sebeș și un autoturism condus din sens opus. Femeia aflată la volanul autoturismului și pasagera din mașină primesc îngrijiri medicale la fața locului. ISU Sibiu intervine cu două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, și un echipaj descarcerare. În autocar se aflau în jur de 20 de persoane, niciuna nu a fost rănită. Traficul în zonă este blocat. Polițiștii continuă cercetările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un autocar cu 20 de pasageri s-a ciocnit cu o mașină, pe DN1, în Sibiu. Două persoane rănite, traficul este blocat