Antena Meniu Search
x

Un autoturism a forţat trecerea prin mulţimea de oameni venită la protestul din faţa sediului PSD Sibiu (video)

Un autoturism a forţat trecerea prin mulţimea de oameni venită la protestul din faţa sediului PSD Sibiu. Incidentul i-a înfuriat pe protestatari, iar poliţia l-

O maşină a forţat trecere printre protestatarii din faţa PSD Sibiu

Un autoturism a forţat trecerea prin mulţimea de oameni venită la protestul din faţa sediului PSD Sibiu. Incidentul i-a înfuriat pe protestatari, iar poliţia l-a audiat deja pe şofer.

Flashmob-ul din faţa sediului organizaţiei locale a partidului de guvernământ a avut ca temă Un pas în faţă, iar când protestatarii au făcut acest pas au blocat o cale de acces a autoturismelor. Au urmat 15 minute de linişte, iar apoi o maşină a vrut să iasă din Piaţa Huet. Cum protestatarii îi blocau drumul, şoferul a ambalat motorul şi a accelerat, intrând practic între oameni.

Câţiva au lovit maşina, jandarmii prezenţi la faţa locului nu au intervenit, dar au fotografiat autoturismul şi au indicat poliţiştilor numărul de înmatriculare.

Şoferul a fost identificat şi chemat la audieri. E vorba despre un bărbat în vârstă de 50 de ani din Sibiu. Împotriva lui nu s-a depus niciun fel de plângere. (Incidentul de la protest la minutul 17:40)

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Un autoturism a forţat trecerea prin mulţimea de oameni venită la protestul din faţa sediului PSD Sibiu (video)