Antena Meniu Search
x

Un avion al Air France care venea la Bucureşti a fost ÎNTORS din drum

Situaţie tensionată pentru pasagerii unui avion care călătorea de la Paris la Bucureşti.

 Situaţie tensionată pentru pasagerii unui avion care călătorea de la Paris la Bucureşti. După doar o oră de zbor acesta a fost întors din drum iar forţele de ordine au descins în aeronavă la aterizare.

Avionul a decolat cu o întârziere de 30 de minute. Pasagerilor li s-a spus de către membrii echipajului că lipseşte o persoană care are însă bagaj la cală.

După ce a aterizat la Paris, forţele de ordine au descins în aeronavă pentru a face verificări, iar pasagerilor li s-a spus la acel moment că este o problemă la computerul de bord.

Zborul cu 131 de pasageri a fost anulat, a declarat directorul de comunicare al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, Valentin Iordache.

Acesta a mai spus că nu a fost indicat un motiv de către Air France pentru acest lucru. Pe site-ul Air France se arată însă că zborul 1588 Paris - Bucureşti a fost întors şi anulat din cauza unei greve a angajaţilor companiei aeriene.

Pasagerii, majoritatea români, vor petrece noaptea la Paris, urmând ca, duminică, să fie împărţiţi în trei grupuri şi să vină la Bucureşti cu trei curse Air France.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un avion al Air France care venea la Bucureşti a fost ÎNTORS din drum