Antena Meniu Search
x

Un avion cu 112 pasageri la bord a aterizat de urgență pe Otopeni, din cauza unor scurgeri de combustibil. Aeronava zbura pe ruta Antalya - Praga

Un avion care efectua o cursă Antalya – Praga, cu 112 pasageri la bord, a aterizat, vineri dimineața, de urgență pe Aeroportul Otopeni, după ce echipajul a sesizat scurgeri de combustibil.

de Redactia Observator

la 08.09.2023, 14:44

Vezi și

În cursul dimineţii de vineri, 8 septembrie, o aeronavă aparţinând companiei Tailwind Airlines, cu 112 pasageri la bord, a solicitat aterizarea de urgenţă pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti.

Aterizare de urgență pe Otopeni. Avionul zbura pe ruta Antalya - Praga

"Aeronava, care efectua cursa Antalya – Praga, a semnalat detectarea unor posibile probleme tehnice (scurgeri de combustibil)”, au transmis reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

Imediat, pe aeroport s-a format dispozitivul de urgență, format din pompieri și ambulanțe, sub coordonarea comandatului adjunct al AIHCB. La ora 7.28, avionul a aterizat în siguranţă și urmează să își continue zborul către Praga, după verificările tehnice. Traficul aerian pe aeroport s-a desfășurat în condiţii normale, fără nicio problemă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un avion cu 112 pasageri la bord a aterizat de urgență pe Otopeni, din cauza unor scurgeri de combustibil. Aeronava zbura pe ruta Antalya - Praga