Antena Meniu Search
x

Un avion de agrement, aterizare forţată pe un câmp din Ialomiţa. Pilotul a reuşit să aducă avionul la sol după ce a rămas fără combustibil

O aeronavă de agrement a aterizat de urgență pe un câmp, între Sinești și Movilița, din județul Ialomița, după ce a rămas fără combustibil. Nu au fost persoane rănite.

de Redactia Observator

la 18.05.2023, 12:29

Potrivit ISU Ialomița, accidentul a avut loc joi, la ora 9.45 și a fost anunțat de șoferii din trafic. Aceștia au sunat la 112 și au spus că între Sinești și Movilița a aterizat de urgență.

„Era o aeronavă de agrement. Colegii mei din cadrul Detașamentului de Pompieri au intervenit. În momentul în care au ajuns acolo au găsit un avion care a aterizat pentru că nu mai avea carburant. Pilotul era ieșit din avion. Era conștient, cooperant. Nu a necesitat îngrijiri medicale”, a declarat, pentru Mediafax., Ani Cercel, purtătorul de cuvânt al ISU Ialomița. Pilotul a fost singur în avionul pe care l-a adus la sol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un avion de agrement, aterizare forţată pe un câmp din Ialomiţa. Pilotul a reuşit să aducă avionul la sol după ce a rămas fără combustibil