Antena Meniu Search
x

Update Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în nordul județului Suceava, lângă granița cu Ucraina. Doi bărbați au murit

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în nordul județului Suceava, în apropierea localităților Hurjuieni și Golănești, aflate la doar câțiva kilometri de granița cu Ucraina. Cei doi bărbați care se aflau în aeronavă au murit.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 11.09.2022, 21:21

avion de mici dimensiuni prăbușit în județul Suceava
Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în nordul județului Suceava, lângă granița cu Ucraina. Doi bărbați au murit - imagini amator

"Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în zona Hurjuieni. Se pare că este vorba despre două victime decedate. Se intervine cu autospeciale de stingere și două ambulanțe", a transmis Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Potrivit informațiilor obținute de reporterii Observator, un bărbat din localitatea Hurjuieni l-a sunat direct pe un polițist din cadrul Secției de Poliție Rurală Gălănești în jurul orei 18:30, după ce a văzut aeronava prăbușită.

Menționăm că localitatea Hurjuieni se află la mai puțin de patru kilometri de granița cu Ucraina. De asemenea, în apropiere de locul prăbușirii este și un aerodrom, la Frătăuții Vechi.

Doi bărbați morți, după ce un avion s-a prăbușit în nordul județului Suceava

"Din păcate, informația inițială se confirmă. Sunt două victime, de sex masculin. Colegii mei au ajuns la fața locului, aparatul nu este în flăcări, nu e incendiu, s-a asigurat perimetrul și de acum ancheta a fost preluată de organele abilitate", a precizat, ulterior, Alin Găleată.

Revenim cu amănunte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în nordul județului Suceava, lângă granița cu Ucraina. Doi bărbați au murit