Meniu LIVE
Search
x

Un băiat de 15 ani a murit înecat într-o balastieră plină cu apă. Adolescentul voia să se relaxeze după ultima probă la Evaluarea Națională

Un adolescent de 15 ani, din Prahova, a murit înecat, ieri, după ce a alunecat pe malul unei balastiere pline cu apă. Venise aici să se relaxeze cu mai mulţi colegi, după ce dăduse proba de matematică, la Evaluarea Naţională. A fost prins iniţial de mână, de un prieten, însă nu a putut fi scos la suprafaţă. 

De Redactia Observator la 25.06.2021, 09:37
Vezi și

După zeci de minute de căutări, adolescentul a fost găsit de scafandri la o adâncime de trei metri. 

Ciprian Nan, ISU Prahova: Din nefericire, am găsit victima fără semne vitale, în continuare se aplică măsuri de resuscitare de către colegii de la SAJ şi SMURD. 

Cu toate eforturile medicilor, băiatul de 15 ani nu a mai putut fi salvat. 

Reporter: Am înţeles că dăduse examen astăzi? 

Pe acelaşi subiect

Localnică: Da. A terminat clasa a opta. 

Localnică: Au fost la o pizzarie după examen şi după aceea au venit aici. 

Localnic: El nu a venit cu gândul de a face baie, el a venit cu colegii, mai mulţi. Mergând pe margine aşa dintr-o dată s-a scufundat. Alţi doi colegi, tot aşa, de vârsta lui, au sărit ca să-l agăţe, să-l scoată. 

Cum nu ştia să înoate, băiatul l-a apucat de mână pe unul dintre colegi, însă nu a reuşit să iasă la suprafaţă. L-a tras în schimb în apă pe salvator. Alţi adolescenţi de pe mal au sărit în ajutorul lor. Pe el n-au mai avut timp să-l prindă, fusese deja luat de apă. Au sunat apoi la 112. 

Localnică: Pentru părinţi e o durere foarte mare. Şi pentru noi, că suntem vecini, şi tot. 

Localnic: Un exemplu de copil. Foarte cuminte. Şi la şcoală şi ascultător. 

Vecinii băiatului sunt revoltaţi. Spun că pompierii au venit prea târziu. Sunt supăraţi şi pe cei ce deţin balastiera de la marginea satului Gura Vitioarei. 

Localnic: Sunt vinovaţi şi ăştia cu situaţia că n-au împrejmuit-o. Şi dacă o împrejmuia, că a mai fost împrejmuită, o rupe. 

Localnică: Locul ăsta nu trebuia să fie aici, din câte ştiu eu. 

Părinții băiatului, dar şi fratele mai mare, se pregătesc acum de înmormântare. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un băiat de 15 ani a murit înecat într-o balastieră plină cu apă. Adolescentul voia să se relaxeze după ultima probă la Evaluarea Națională