Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Un băiat de 16 ani a intrat la scăldat în Siret și nu a mai ieșit. Operațiune de căutare în Cosmești, județul Galați

Un adolescent de aproximativ 16 ani este căutat, duminică, în râul Siret, în localitatea Cosmeşti, judeţul Galaţi. Trei copii ar fi intrat la scăldat, iar unul nu a mai ieşit.

de Redactia Observator

la 28.07.2024 , 19:24

"La Cosmeşti, în dreptul podului peste Siret, 3 copii au intrat în apă, posibil la scăldat, din care 2 au reuşit să se salveze, iar unul nu a mai ieşit la suprafaţă. Se acţionează cu 1 autospecială, 1 APIC cu peridoc şi barcă şi o ambulanţă SMURD", a transmis, duminică, ISU Galaţi.

În sprijin, elicopterul SMURD survolează zona. Alături de salvatori, în barcă s-au alăturat doi voluntari care sprijină căutările cu un sonar.

"De la începutul intervenţiei, s-a luat legătura la barajul de la Călimăneşti pentru a sista deversarea pe o perioadă de timp care să conducă la scăderea nivelului apei şi ajutorarea căutării", a mai transmis sursa citată.

Vezi și

Din primele informaţii, adolescentul dispărut are aproximativ 16 ani.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Un băiat de 16 ani a intrat la scăldat în Siret și nu a mai ieșit. Operațiune de căutare în Cosmești, județul Galați