Meniu
Search
x

Video Un bărbat a fost înjunghiat pe stradă, în plină zi, în râsetele trecătorilor. S-a întâmplat în Deva

Incident năucitor în centrul Devei. Un bărbat a fost înjunghiat pe stradă, în plină zi, în râsetele trecătorilor care erau ocupați să filmeze. Au sunat la 112 când deja era prea târziu. Victima este acum la Terapie Intensivă, iar agresorul a fost reţinut.

De Andra Dolana la 10.06.2021, 20:19
Vezi și

Marţi, ora 16.00. Cei doi bărbaţi îşi împart pumni şi picioare minute în şir în faţa Spitalului Județean de Urgenţă din Deva.

Oamenii au asistat amuzați la întreaga scenă

De pe margine, câţiva trecători se uită la scenele de violenţă ca la spectacol. Ba chiar, îi încurajează. Tot ei se sperie când văd că cel mai tânăr scoate un cuţit.

Victima, un bărbat de 48 de ani, a ajuns direct la spital, unde a fost operat de urgenţă: "Se află la Terapie Intensivă pentru stabilizare", a declarat Lucian Miron, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva.

Conflictul ar fi izbucnit după ce victima i-a reproşat agresorului că circulă beat, pe bicicleta, pe trotuar. Agresorul a fost arestat pentru 30 de zile. Bărbatul de 38 de ani este cercetat pentru tentativă de omor.

"Autorul faptei a ripostat agresând persoana vătămată cu pumnii şi picioarele", a declarat Sandra Draia, procuror şef Secţia Judiciară.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un bărbat a fost înjunghiat pe stradă, în plină zi, în râsetele trecătorilor. S-a întâmplat în Deva

Breaking News

Un cunoscut medic din Timişoara ar fi fost prins în flagrant când primea mită 1.000 de euro de la un...

Un cunoscut medic din Timişoara ar fi fost prins în flagrant când primea mită 1.000 de euro de la un pacient