Antena Meniu Search
x

Un bărbat a înjunghiat mortal o femeie într-un bloc din Sectorul 2 al Capitalei. Aceasta era administratorul clădirii

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost reținut, joi seara, fiind acuzat că a ucis o femeie în vârstă de 56 de ani, administratorul unui bloc din Sectorul 2 din Bucureşti. 

de Redactia Observator

la 28.03.2024, 21:22

Un bărbat a înjunghiat mortal o femeie într-un bloc din Sectorul 2 al Capitalei. Aceasta era administratorul clădirii
Un bărbat a înjunghiat mortal o femeie într-un bloc din Sectorul 2 al Capitalei. Aceasta era administratorul clădirii - Shutterstock

În jurul orei 19.10, Poliția Capitalei - Secția 9 a fost sesizată, de către mai multe persoane care locuiesc în același bloc din Sectorul 2, că un vecin a înjunghiat o femeie. Polițiștii Secției 9 l-au identificat și depistat pe bărbatul bănuit de comiterea faptei, în vârstă de 57 de ani. Acesta a fost imobilizat și dus la sediul subunității.

De asemenea, a fost prezent și un echipaj de prim-ajutor, care, în pofida eforturilor depuse, a constatat decesul victimei, o femeie în vârstă de 56 de ani.

Medicii au mai putut doar să confirme decesul

„Din primele verificări s-a stabilit faptul că fapta ar fi fost comisă în incinta spațiului unde femeia își desfășura activitatea, aceasta având calitatea de administrator al blocului”, transmite, joi seara, Poliția Capitalei.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Trupul neînsuflețit urmează să fie transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un bărbat a înjunghiat mortal o femeie într-un bloc din Sectorul 2 al Capitalei. Aceasta era administratorul clădirii