Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Groază în Baia Mare. Un bărbat a intrat cu motocicleta în mulţime, în Centrul Vechi (Video)

Imagini teribile, aseară, în Centrul Vechi din municipiul Baia Mare, acolo unde un individ a intrat cu motocicleta într-o zonă pietonală. Trei persoane au fost rănite.

de Redactia Observator

la 14.09.2018 , 11:32

Groază în Baia Mare. Un bărbat a intrat cu motocicleta în mulţime, în Centrul Vechi. Sunt mai multe victime Groază în Baia Mare. Un bărbat a intrat cu motocicleta în mulţime, în Centrul Vechi. Sunt mai multe victime

Imagini teribile, aseară, în Centrul Vechi din municipiul Baia Mare, acolo unde un individ a intrat cu motocicleta într-o zonă pietonală. Trei persoane au fost rănite.

Din primele informaţii, bărbatul a ieşit în fugă dintr-un local aflat în Centrul Vechi al oraşului, s-a urcat pe o motocicletă şi a demarat în trombă într-o zonă pietonală.

După câţiva zeci de metri, a lovit o femeie care tocmai se ridica de la o terasă. Apoi alte două persoane. Într-un final, motociclistul a intrat într-un coş de gunoi şi a căzut, moment în care un agent de securitate şi mai mulţi trecători au sărit să-l imobilizeze.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate acestea, scrie vasiledale.ro, motociclistul reuşit să fugă. Într-un final, însă, a fost prins. 

La faţa locului au sosit echipaje de la Serviciul Judetean de Ambulanta Maramureş, echipaje de la Poliţia Rutiera, Poliţia Locală Baia Mare, dar şi de la Jandarmeria Maramureş.

Poliţia susţine că bărbatul are 30 de ani şi, în urma testării cu aparatul etilotesc, a reieşit că era sub influenţa băuturilor alcoolice. Mai mult, tânărul nu posedă nici permis de conducere.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Groază în Baia Mare. Un bărbat a intrat cu motocicleta în mulţime, în Centrul Vechi (Video)