Antena Meniu Search
x

Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul unui bloc în Olt

Un bărbat de 68 de ani şi-a pierdut viaţa, miercuri, după ce a căzut de la etajul unui bloc din Slatina. Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru a stabili cum s-a produs incidentul.

de Redactia Observator

la 28.09.2022, 18:43

Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul unui bloc în Olt - Shutterstock

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a anunţat că poliţiştii Poliţiei Slatina au fost sesizaţi telefonic, miercuri după-amiază, de o femeie din Slatina, despre faptul că o persoană se află întinsă pe sol, pe Aleea Castanilor, din municipiul Slatina.

A murit, după ce a căzut de la etaj

Acolo s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina şi echipaje de prim-ajutor. “Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că un bărbat, în vârstă de 68 de ani, din municipiul Slatina, ar fi căzut de la etajul unui bloc, situat pe Aleea Castanilor, din aceeaşi localitate. În urma evenimentului, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde, ulterior, a decedat”, a transmis IPJ Olt. 

Trupul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. Ei continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul unui bloc în Olt