Antena Meniu Search
x

Un botoşănean a murit după ce a căzut printre balustrade, de la etajul 3. Încerca să ajungă acasă, dar a greşit scara

Un bărbat de 60 de ani a avut parte de un sfârşit groaznic, după ce a căzut printre balustrade, de la etajul 3 al unui bloc din Botoşani. Omul a murit pe loc.

de Redactia Observator

la 09.03.2019, 11:09

Un botoşănean a murit după ce a căzut printre balustrade, de la etajul 3. Încerca să ajungă acasă, dar a greşit scara - Imagine ilustrativă

Un bărbat de 60 de ani a avut parte de un sfârşit groaznic, după ce a căzut printre balustrade, de la etajul 3 al unui bloc din Botoşani. Omul a murit pe loc.

Locatarii unui bloc de pe strada Azurului, din Botoşani, au trăit clipe de groază, vineri noapte, după ce un bărbat a murit pe casa scării, prăbuşindu-se în gol de la etajul trei.

Omul era sub influenţa băuturilor alcoolice şi încerca să ajungă acasă.

A greşut însă, scara şi a urcat până la etajul doi, unde a intrat în apartamentul unei femei.

Speriată, l-a dat afară pe bărbat. 

Ulterior, crezând că a greşit etajul, a încercat să mai urce un nivel, până la trei. S-a dezechilibrat, însă, pe scări şi a căzut printre balustrade, aterizând cu capul de ciment.

Impactul cu solul a fost fatal. Speriaţi de zgomot, locatarii au ieşit din apartamente şi l-au găsit pe bărbat într-o baltă de sânge.

Bărbatul a murit pe loc

Au apelat imediat serviciul 112, la faţa locului sosind un echipaj cu medic din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA). Cadrele medicale nu au mai putut face însă nimic pentru bărbat, acesta având capul aproape zdrobit în urma impactului cu solul. 

„La faţa locului am găsit un pacient de sex masculin, de aproximativ 60 de ani, care prezenta un traumatism cranian deschis sever, în stop cardio-respirator. Din păcate, leziunile suferite la nivelul capului au fost incompatibile cu viaţa, fiind declarat decesul”, a precizat pentru Monitorul de Botoşani medicul Cristian Simionescu, din cadrul SJA Botoşani.

La faţa locului au ajuns şi echipaje de Poliţie şi criminalişti, care au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la decesul bărbatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Un botoşănean a murit după ce a căzut printre balustrade, de la etajul 3. Încerca să ajungă acasă, dar a greşit scara