Antena Meniu Search
x

Un bărbat a murit, după ce a fost găsit pe o stradă din Iaşi, cu temperatura corpului de peste 42 de grade

Un bărbat din Iaşi a murit după ce a fost găsit pe stradă cu hipertermie, având o temperatură corporală de peste 42 de grade. El a fost transportat la spital, însă acolo a intrat de mai multe ori în stop cardio-respirator şi a decedat.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 25.06.2021, 15:00

Un bărbat a murit, după ce a fost găsit pe o stradă din Iaşi, cu temperatura corpului de peste 42 de grade
Un bărbat a murit, după ce a fost găsit pe o stradă din Iaşi, cu temperatura corpului de peste 42 de grade - Hepta

Medicul şef UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, a declarat, vineri, că bărbatul în vârstă de 50 de ani a fost găsit în stare de inconştienţă pe o stradă din municipiul Iaşi. El avea o temperatură a corpului de peste 42 de grade.

"A fost preluat de un echipaj de prim ajutor, apoi s-a solicitat un echipaj cu medic, care a continuat manevrele de resuscitare", a declarat medicul Diana Cimpoeşu.

Bărbatul a fost transportat ulterior la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi, unde a intrat în mod repetat în stop cardio-respirator. În cele din urmă a fost declarat decesul pacientului.

Medicul Diana Cimpoeşu susţine că hipertermia ar putea fi cauza decesului, dar că va fi făcută necropsia pentru a se stabili exact de ce a murit bărbatul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sărbătoriţi ziua de Dragobete?

Observator » Evenimente » Un bărbat a murit, după ce a fost găsit pe o stradă din Iaşi, cu temperatura corpului de peste 42 de grade