Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un bărbat a murit nevinovat, strivit de propria dubă, într-un accident provocat în Dâmbovița de un tânăr de 22 de ani

Staţiunea de Cercetare Pomicolă din Voineşti este în doliu, după ce un bărbat de 59 de ani, fost inginer mecanic, a murit într-un accident rutier produs vineri dimineaţa, în localitatea Gemenea, pe DN 72A. Un tânăr băut bine a intrat frontal în el, iar impactul i-a fost fatal.

de Redactia Observator

la 07.01.2022, 13:35

Șoferul de 22 de ani a pierdut controlul mașinii într-o curbă și a intrat direct în autoutilitara condusă de un bărbat în vârstă de 59 de ani. Victima, pe numele său Gheorghe Erculescu, a lucrat aproape toată viața ca inginer mecanic la Stațiunea de Cercetare Pomicolă din Voinești. Soția sa lucrează și ea tot la Stațiune, fiind cercetătoare. Abia o lăsase la serviciu și se îndrepta către casă pentru a încărca fructe cu autoutilitara. Mai avea până acasă în jur de 700 de metri.

Șoferul de 22 de ani, care a provocat accidentul, era băut

Gabriel Sandu, primar Voinești: "A murit, zic eu, nevinovat. Fiindcă am fost între primii, am ajuns aici cu mașina de pompieri, în momentul în care au plecat de lângă primărie, pentru că acolo își au sediul și mașina era răsturnată pe partea dreaptă a DN 72".

Apropiat al bărbatului mort în accident: "A venit unul peste el, băut. Era un băiat excepțional. Am înțeles că se ducea acasă. Dusese și femeia la serviciu"

Pe acelaşi subiect

Un tânăr băut bine a intrat frontal în mașina condusă de fostul inginer de la Stațiunea Pomicolă din Voinești, iar impactul i-a fost fatal. Şoferul vinovat, în vârstă de 22 de ani, avea o alcoolemie de 0,89. În maşina sa mai era un minor. Amândoi au scăpat teferi. 

Bărbatul a fost aruncat din duba de marfă în impact

Brânzaru Laurențiu, șef Gardă Intervenție Voinești: "În momentul în care am ajuns aici am găsit 2 mașini care au produs accidenul. Una era răsturnată peste o victimă, în celălalt auto erau două victime care nu au necesitate descarcerarea".

Starea în care se afla bărbatul a făcut imposibilă resuscitarea. 

Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier. Oricum, șoferul se va alege cu dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, dar și pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un bărbat a murit nevinovat, strivit de propria dubă, într-un accident provocat în Dâmbovița de un tânăr de 22 de ani