Antena Meniu Search
x

Video Animație grafică: Cum s-a petrecut tragedia de pe şoseaua de centură a Buzăului, în care un tată și o fiică și-au pierdut viața

Tragedie pe şoseaua de centură a Buzăului. Un apreciat kinetoterapeut din Focşani şi fiica lui şi-au pierdut viaţa într-un cumplit accident rutier.

de Adrian Obreja

la 06.01.2022, 21:22

Vezi și

Cei doi petrecuseră sărbătorile împreună iar acum bărbatul o conducea pe tânără la aeroportul Otopeni. Au murit nevinovaţi după ce au fost prinşi într-un carambol în care au fost implicate patru maşini. 

Drumul celor doi s-a terminat brusc, pe şoseaua de centură a municipiului Buzău. Bărbatul de 61 de ani şi fiica lui de 33 de ani mergeau de la Focşani către Bucureşti, de unde tânăra urma să ia avionul spre Londra, unde se stabilise de câţiva ani.

Un joc de domino mortal

Nenorocirea a venit din sens opus, iar efectul a fost în lanţ, ca într-un joc de domino. Prima piesă, un şofer de pe cealaltă parte a drumului a frânat brusc, iar maşina din spatele lui l-a lovit din spate şi a ajuns pe contrasens. Aşa s-a ciocnit de autoturismul în care se aflau tatăl şi fiica. După impact, maşina celor doi a fost lovită, din nou, de o dubă plină cu role de şerveţele care venea din urmă.

Pe acelaşi subiect

Un accident atât de grav încât traficul a fost blocat mai bine de o oră. Coloane de câţiva kilometri de maşini s-au format pe ambele sensuri de mers.

Cu greu au fost scoşi dintre fiare cei doi. Femeia a murit în urma impactului, iar bărbatul s-a stins câteva ore mai târziu, la Spitalul Judeţean din Buzău. Vestea a căzut ca un trăsnet peste familie şi prieteni. Bărbatul era renumit în Focşani, dar şi peste hotare, pentru calităţile lui de kinetoterapeut.

Cealaltă fiică: Veneau și din Franța, din București, plăteau. Niște persoane în Franța care îl plăteau să stea o săptamana în Franța să maseze toată familia.

Cristi Misăilă, primarul din Focşani: Era un bun prieten de-al meu, chiar in ultima perioada mergeam saptamanal sa beneficiez de serviciile dumnealui. Din pacate, aceasta tragedie ne-a lovit pe toți.

Deocamdată, familia nu a apucat să-i vadă pe cei pierduţi. Sunt la morga din Buzău, pentru autopsie.

Cealaltă fiică:  Ne-au spus politiștii în felul următor: doamnă, atât putem să vă spunem, nu au fost ei de vină.

Ancheta Poliţiei urmează să stabilească cu exactitate cine este vinovat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Animație grafică: Cum s-a petrecut tragedia de pe şoseaua de centură a Buzăului, în care un tată și o fiică și-au pierdut viața