Antena Meniu Search
x

Un bărbat a suferit arsuri grave, după ce balconul apartamentului său a luat foc, în Brașov. Alte 15 persoane, evacuate

Un incendiu a izbucnit pe balconul unui apartament dintr-un bloc din Braşov. Proprietarul a suferit  multe răni şi a fost transportat la spital, iar cincisprezece persoane au ieşit singure din imobil, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 10.05.2023, 22:18

Un bărbat a suferit arsuri grave, după ce balconul apartamentului său a luat foc, în Brașov
Un bărbat a suferit arsuri grave, după ce balconul apartamentului său a luat foc, în Brașov - Shutterstock

Incendiul a izbucnit, miercuri seară, pe balconul unui apartament situat la etajul 1 al unui bloc de locuinţe de pe strada Hărmanului din Braşov. Acolo s-au deplasat 2 echipaje de stingere, o autoscară si un echipaj SMURD.

Proprietarul apartamentului a suferit mai multe răni

”S-a intervenit prompt, astfel încât incendiul care se manifesta pe balconul locuinţei a fost stins foarte repede, înainte de a se extinde la întreaga locuinţă. Aproximativ 15 persoane s-au autoevacuat. Proprietarul a suferit escoriaţii la nivelul feţei, la membrele superioare şi o plagă la nivelul membrului inferior stâng, i s-a acordat asistenţa medicală necesară, iar ulterior a fost transportat la spital de către echipajul SMURD”, a transmis ISU Braşov.

Cauza izbucnirii incendiului este în curs de stabilire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Un bărbat a suferit arsuri grave, după ce balconul apartamentului său a luat foc, în Brașov. Alte 15 persoane, evacuate