Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un bărbat care a cultivat cannabis în subsolul unei clădiri din Giurgiu a fost arestat. Îşi trimitea marfa prin firme de curierat

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce anchetatorii DIICOT au descoperit o întreagă cultură de cannabis pe care acesta o creştea în subsolul unei clădiri din Giurgiu. Bărbatul a comercializat repetat droguri de mare risc timp de 3 ani, pe care le trimitea prin firme de curierat în diferite oraşe din ţară, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 29.05.2023, 17:56

Conform unor comunicate transmise, luni, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova şi DIICOT, în acest dosar a fost efectuată o percheziţie domiciliară în judeţul Giurgiu.

"În cauză, s-a reţinut că o persoană ar fi comercializat cannabis către persoane din judeţul Prahova şi municipiul Bucureşti, acesta fiind introdus în ţară prin intermediul unor firme de transport şi coletărie. În urma activităţilor desfăşurate, a fost descoperită, într-o încăpere subterană disimulată, o cultură indoor de cannabis, formată din 491 de plante, aflate în stare incipientă de dezvoltare, o instalaţie de cultivare a cannabisului (prevăzută cu sistem de iluminare format din 8 lămpi şi sistem de ventilare), mai multe recipiente cu substanţe utilizate la creşterea plantelor, pământ pentru creşterea florilor, precum şi alte bunuri folosite în acest scop", spun anchetatorii.

Potrivit acestora, în perioada decembrie 2020 - mai 2023, inculpatul a comercializat, în mod repetat, droguri de risc (cannabis).

Bărbatul a fost reţinut de DIICOT Ploieşti, fiind apoi prezentat Tribunalului Prahova care a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile. Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile "Matei Basarab" Ploieşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un bărbat care a cultivat cannabis în subsolul unei clădiri din Giurgiu a fost arestat. Îşi trimitea marfa prin firme de curierat