Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat dat dispărut a fost găsit mort în râul Olt. Căutările scafandrilor au durat aproximativ 30 de minute

Bărbatul căutat de pompieri şi scafandri în râul Olt, la intrarea în Slatina, a fost găsit mort. Acesta fost căutat cu două bărci cu motor, începând cu ora 6.00. Căutările scafandrilor au durat aproximativ o jumătate de oră, potrivit ISU Olt.

de Mihaela Uretu

la 14.04.2021, 15:11

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

A fost desfăşurare de forţe pe râul Olt, după ce un bărbat a fost dat dispărut. Echipaje de salvare din două judeţe l-au căutat pe om în locul unde ar fi fost văzut pentru ultima dată. Au adus bărci cu motor pentru căutările pe apă şi au scotocit fiecare metru de pământ pe maluri. Din păcate bărbatul a fost găsit fără viaţă. 

Echipaje din cadrul ISU Olt și ISU Dolj, cu autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială pentru transport scafandri și echipamente la locul intervenției, din cadrul ISU Dolj, două autospeciale pentru primă intervenție și două bărci cu motor, au acționat în zona Podului Olt, pentru căutarea unui bărbat, posibil înecat. Sesizarea a fost primită prin 112 în această dimineaţă, în jurul orei 6. Familia a anunțat că bărbatul a amenințat că se sinucide și a plecat de acasăpotrivit ISU Olt. 

Bărbatul a fost găsit chiar în zona unui picior al podului. Adâncimea apei avea peste zece metri. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost adus la mal, decesul a fost constat de medicul SAJ.

Cristina Oprea - reporter Observator: Chiar familia este cea care a alertat autorotăţile după ce bărbatul anunţase că intenţionează să îşi pună capăt zilelor. În această dimineaţă, oamenii nu i-au mai dat de urmă, aşa că au sunat la 112. Căutările au început în jurul orei 06:00, iar decizia de a fi căutat inclusiv în apele reci ale râului Olt a fost luată după ce maşina bărbatului a fost găsită în apripiera podului de la intrarea în Slatina. După două ore de căutări intense ale pompierilor din Dolj şi Olt, bărbatul a fost găsit fără suflare, în apropiera piciorului podului de peste Olt. Tragedia este cu atât mai mare cu cât primarul localităţii Vulpeni, de unde era bărbatul de 48 de ani spune că acesta provenea dintr-o familie înstărită, oameni muncitori şi fără probleme ştiute. În urma sa, rămân fără tată un băiat şi o fată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un bărbat dat dispărut a fost găsit mort în râul Olt. Căutările scafandrilor au durat aproximativ 30 de minute