Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 30 de ani din Cluj-Napoca a murit după ce a căzut de la etaj. Medicii l-au resuscitat timp de o oră

Tragedie în această seară în Cluj-Napoca. Un bărbat de aproximativ 30 de ani a decedat, după ce într-un moment de neatenţie a căzut de la fereastră. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 29.08.2022, 21:05

Un bărbat de 30 de ani din Cluj-Napoca a murit după ce a căzut de la etaj
Un bărbat de 30 de ani din Cluj-Napoca a murit după ce a căzut de la etaj - ISU Cluj

Totul s-a întâmplat  pe strada Taberei din municipiu. Bărbatul ar fi încercat să se întindă după câteva lucruri, moment în care din neatenţie a căzut de la etaj. 

Un moment de neatenţie a dus la o tragedie

Ajunşi la faţa locului, medicii l-u găsit pe bărbat întins pe caldarâm, în stare de semiconștiență. Potrivit medicilor de pe ambulanţă, victima prezenta multiple traumatisme. La scurt timp după sosirea salvatorilor, bărbatul a intrat în stop-cardio respirator. 

Pentru a-l salva, medicii au început manevrele de resuscitare care au durat mai bine de o oră. Din nefericire, corpul bărbatului a cedat, în cele din urmă fiind declarat decesul său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 30 de ani din Cluj-Napoca a murit după ce a căzut de la etaj. Medicii l-au resuscitat timp de o oră