Antena Meniu Search
x

Un tânăr s-a sinucis în poligonul de trageri din București. Bărbatul ar fi fugit de lângă instructor, cu pistolul în mână

Un bărbat de 30 de ani şi-a curmat viaţa într-un poligon privat din Bucureşti. Angajaţii n-ar fi avut timp să reacţioneze, după ce tânărul ar fi fugit cu un pistol de lângă instructorul de tir.

de Alexandra Duminică

la 26.11.2020, 19:22

Vezi și
  • Tânărul ar fi fost chiar fiul unuia dintre angajații poligonului.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Incidentul s-a petrecut seara trecută, puțin după ora 18.00. Tânărul de 30 de ani ar fi fost chiar fiul unuia dintre angajații poligonului privat din sectorul 6. Chiar tatăl lui i-ar fi rezervat şedinţa de trageri cu două zile în urmă. Din spusele martorilor, bărbatul a fugit de lângă instructor, cu pistolul în mână.

Legea prevede că tirul în poligon se poate face doar sub supraveherea unui instructor, tocmai pentru a se evita astfel de tragedii.

La sosirea ambulanţei, tânărul era încă în viaţă, însă era rănit grav la cap. Polițiștii desfășoară acum cercetări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs incidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un tânăr s-a sinucis în poligonul de trageri din București. Bărbatul ar fi fugit de lângă instructor, cu pistolul în mână