Antena Meniu Search
x

Update Un bărbat de 50 de ani a împușcat un tânăr în Vama Veche și amenință că se sinucide

Un tânăr de 21 de ani a fost împușcat în picior, vineri seară, în campingul din Vama Veche, de către un bărbat de 50 de ani. Agresorul amenință că se sinucide.

de Redactia Observator

la 14.07.2023, 22:11

Un bărbat de 50 de ani a împușcat un tânăr în Vama Veche și amenință că se sinucide
Un bărbat de 50 de ani a împușcat un tânăr în Vama Veche și amenință că se sinucide - Observator

UPDATE: Pacientul a sosit în Compartimentul Primiri Urgente al Spitalului Municipal Mangalia cu o plagă la picior. Stare lui este stabilă, viața nu i-a fost pusă în pericol. Medicii l-au preluat imediat, iar plaga a fost îngrijită. Acesta nu a rămas internat.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a anunţat că poliţiştii din cadrul Biroului Vamal Veche - 2 Mai au fost sesizaţi, vineri după-amiază, cu privire la faptul că, pe fondul unui conflict spontan, într-un camping din staţiunea Vama Veche, un bărbat de 21 de ani ar fi fost împuşcat în picior, de un bărbat de 50 de ani.

"Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Bărbatul de 21 de ani a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital", a anunţat IPJ Constanţa. 

Bărbatul care a împușcat un tânăr în Vama Veche amenință că se sinucide

Cercetările în acest caz sunt, în prezent, în derulare, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor de fapt, dar şi pentru identificarea tipului de armă folosit.

De asemenea, acolo se află un negociator din cadrul IPJ Constanţa, având în vedere faptul că bărbatul în vârstă de 50 de ani a ameninţat că se sinucide, a precizat sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 50 de ani a împușcat un tânăr în Vama Veche și amenință că se sinucide