Antena Meniu Search
x

Un barbat de 54 de ani din Botoşani şi-a lovit fratele cu o bâtă, în plină stradă. Motivul ar fi neînţelegerile din trecut

Un bărbat din judeţul Botoşani, în vârstă de 54 de ani, şi-a lovit fratele mai mare cu o bâtă, pe fondul unor neînţelegeri din trecut. Un poliţist a auzit scandalul şi a intervenit, însă agresorul nu s-a supus somațiilor polițistului, iar agentul a tras un foc de armă, în plan vertical.

de Redactia Observator

la 25.11.2022, 18:53

Bătrân cu o bâtă
Bărbatul şi-a lovit fratele mai mare cu o bâtă - Profimedia

La data de 24 noiembrie 2022, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 54 de ani, din comuna Tudora, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie. 

Din cercetări a reieșit faptul că, în timp ce agresorul se afla pe un drum public din localitatea Tudora, el l-ar fi lovit în mod repetat cu o bâtă pe fratele său, în vârstă de 62 de ani, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.

În timpul agresiunii, un polițist din cadrul Postului de Poliție Tudora, care a auzit scandalul generat de cei doi, a intervenit pentru aplanarea acestuia. Bărbatul de 54 de ani nu s-a supus însă somațiilor agentului, iar cel din urmă a executat un foc de armă, în plan vertical.

Poliţia a emis un ordin de protecţie împotriva agresorului

Pe acelaşi subiect

Ulterior, agresorul a încetat acțiunile violente asupra fratelui său, fiind imobilizat și încătușat de polițist, iar mai apoi, condus la sediul postului de poliție. 

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejuărilor în care s-a produs fapta. 

Totodată, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva agresorului, acesta având interdicția de a se apropia de victimă sau de a lua legătura cu aceasta în orice mod.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Un barbat de 54 de ani din Botoşani şi-a lovit fratele cu o bâtă, în plină stradă. Motivul ar fi neînţelegerile din trecut