Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din Arad, împuşcat în picior după o ceartă cu soţia. Cum s-a transformat un conflict conjugal într-o intervenţie în forţă a poliţiei

Un bărbat din Arad a fost împuşcat în picior de către poliţişti, după ce acesta a atacat forţele de ordine care au intervenit pentru a aplana un scandal în familie. Cea care a sunat la 112 să ceară ajutor a fost chiar soţia sa, care este şi ea poliţistă. Agresorul, care nu este la prima ispravă de acest gen, a ajuns la spital şi este cercetat pentru ultraj şi violenţă domestică.

de Daciana Cordoş

la 14.06.2022, 08:55

Vezi și

Scandalul a izbucnit ieri dimineaţă între cei doi soţi. Disperată, femeia a cerut ajutorul colegilor săi. La sosirea echipajelor de poliţie, bărbatul de 38 de ani plecase de acasă. S-a întors după câteva ore, pus pe scandal. A încercat să ia arma unui agent, moment în care oamenii legii au vrut să-l potolească cu un spray lacrimogen. Nu au reuşit. "Pentru imobilizarea bărbatului a fost folosit pistolul din dotare, fiind efectuat un foc de armă în plan vertical, ulterior bărbatul fiind împuşcat de unul dintre poliţişti în zona gambelor", a declarat Claudia Iuga -  purtător de cuvânt IPJ Arad.

Bărbatul s-a potolit abia după ce a fost doborât la pământ de împuşcătură. Echipajul medical sosit la faţa locului l-a găsit pe bărbat conștient şi cooperant şi i s-au acordat îngrijiri la faţa locului. "A găsit pacientul, stabil, a acordat primele îngrijiri, după care l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Arad", a declarat Mircea Mera - purtător de cuvânt SAJ Arad. Între cei doi soți ar mai fi avut loc certuri, însă soţia sa nu a îndrăznit până acum să sesiseze poliţiei cele întâmplate.

"Pe numele bărbatului recalcitrant a fost emis un ordin de protecţie provizoriu pentru o perioadă de 5 zile", a declarat Claudia Iuga -  purtător de cuvânt IPJ Arad. De altfel, individul agresiv a fost cercetat în mai multe dosare penale de violenţă, după ce şi-a bătut atât părinţii, cât şi fosta soţie. Mai mult, bărbatul a avut şi armă în trecut, dar aceasta i-a fost retrasă după comiterea acestor infracțiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Arad, împuşcat în picior după o ceartă cu soţia. Cum s-a transformat un conflict conjugal într-o intervenţie în forţă a poliţiei