Antena Meniu Search
x

"Într-adevăr, i-a dat un pumn". Fratele medicului Wasim Nazer şi avocatul bărbatului bătut, primele declaraţii după scandalul pe locul de parcare

Scandal în miezul zilei, ieri, în Bucureşti. Doi doctori celebri printre vedete s-au luat la bătaie cu un şofer din cauza locului de parcare. Medicul Wasim şi-ar fi lăsat maşina în faţa unei porţi, iar vecinul nu a mai putut intra în curte.

de Redactia Observator

la 26.05.2022, 18:18

Fratele medicului Wasim Nazer
Fratele medicului Wasim Nazer

Fratele medicului, dar şi avocatul bărbatului pe care acesta l-ar fi bătut au oferit primele declaraţii reporterilor Observator.

Tarek Nazer - fratele medicului: Astăzi a apărut în presă, după cum ştiţi, un conflict în care doi medici au bătut pe cineva, ceea ce nu este deloc adevărat. Au scos o imagine mică dintr-o imagine mult mai mare.  Fratele meu, care este nutriţionist, a venit şi a parcat maşina pentru că avea multe lucruri grele de dus în clinică. La un moment dat am auzit un claxon continuu. 

Fratele medicului povesteşte că o asistentă a fost cea care l-a informat că acesta se află în plin scandal cu un alt bărbat.

Tarek Nazer - fratele medicului: Asitenta îmi spune: "Domnule Doctor Wasim e pe jos, l-a bătut!" În secunda aia am coborât şi eu şi asistenta care era cu mine. În momentul în care am coborât am văzut că se certau. Omul cu care se certa îl prinsese de gât şi trăgea de el. În momentul acela, fratele meu l-a împins pentru a se apăra şi într-adevăr i-a dat un pumn, de autoapărare. În secunda aia omul s-a aruncat pe jos, iar eu şi fratele meu incercam să îl ridicăm din stradă.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a povestit că atât el cât şi asistenta au fost ţinta celui cu care fratele său a pornit un scandal. Imediat după, poliţiştii au fost alertati despre cele întâmplate. Ambii bărbaţi implicaţi în scandal au depus plângere, unul împotriva celuilalt. 

Bătaie pentru un loc de parcare

Avocatul bărbatului bătut:  Maşina prietenei clientului meu nu a putut intra în curtea în care ei locuiesc. De acolo a început o ambuscadă care a depăşit puterea clientului mei, pentru că el, din câte puteţi vedea în filmarea respectivă, a încercat să se apere, a fost lovit la spate. Un eveniment nefericit, mai ales că unul dintre agresori purta haina de doctor. Din câte am înţeles, clientul meu a fost la INML, pentru a scoate un certificat medico-legal. Urmează ca mâine să facă investigaţii la coaste.

Reporter: Are nevoie de îngrijiri medicale, spitalizare? 

Avocat: Din păcate are mâna în ghips, asta pot să vă spun. Problema mare este în zona plămânilor, a coastelor. Acolo are probleme de respiraţie, dureri foarte mari.

Avocatul spune că aceasta nu este o practică neobişnuită şi că adesea oamenii parchează maşina acolo, lucru care duce la discuţii în contradictoriu între proprietarii imobilului şi şoferi.

Reporter: Domnul doctor ar fi lăsat în geam un număr de telefon. A încercat clientul dumneavoastră să sune la acel număr de telefon? 

Avocat: Nu a existat un număr de telefon în maşină. Mai mult, cei de la clinica de vis-a-vis şi-r fi scos numărul (n.r de înmatriculare) din spate pentru a nu fi amendaţi de poliţie. E o uzanţă a lor de a-şi lăsa maşina acolo. Totul porneşte de la locul de parcare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Într-adevăr, i-a dat un pumn". Fratele medicului Wasim Nazer şi avocatul bărbatului bătut, primele declaraţii după scandalul pe locul de parcare