Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un bărbat din Gorj a ars de viu în casa cuprinsă de flăcări. Pompierii i-au găsit trupul carbonizat într-una dintre camere

Tragedie într-o comună din Gorj. Un bărbat a ars de viu în propria locuinţă care a fost mistuită de flăcări. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 17.10.2022, 11:32

S-a întâmplat luni dimineaţa în comuna Bumbeşti Pitic din judeţul Gorj. În jurul orei 9:30, un apel la 112 anunţa că un incendiu puternic a izbucnit la o casă din Cîrligei. 

La faţa locului s-au deplasat ,pentru a interveni, trei autospeciale ale pompierilor şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj. La sosirea salvatorilor, incendiul se manifesta violent şi exista pericolul ca acesta să se extindă la clădirie aflate în vecinătate.

Ulterior, pompierii au reuşit să localizeze incendiul însă, din nefericire, au găsit într-una dintre camere trupul carbonizat al unui bărbat. S-a stabilit în urma identificării persoanei decedate că era vorba despre proprietarul locuinţei cuprinse de flăcări. 

"În jurul orei 09:30, ISU GJ a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din comuna Bumbeşti Pitic, sat Cîrligei. La faţa locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu cu 3 autospeciale și o ambulanţă SAJ GORJ. Incendiul se manifesta violent, cu pericol de propagare la vecinătăţi."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Gorj a ars de viu în casa cuprinsă de flăcări. Pompierii i-au găsit trupul carbonizat într-una dintre camere