Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Neamţ şi-a bătut soţia şi şi-a sechestrat copiii. Când i-a văzut pe poliţişti, individul a scos un cuţit şi i-a ameninţat şi pe ei

Incident grav în municipiul Roman din Neamţ. Un bărbat de 47 de ani şi-a bătut soţia şi şi-a sechestrat copiii în locuinţă. Când au ajuns poliţiştii la faţa locului, individul a scos un cuţit şi a început să-i ameninţe. 

de Redactia Observator

la 27.06.2023, 09:40

- Shutterstock

Un bărbat în vârstă de 47 ani, din municipiul Roman, a fost reţinut de poliţişti după ce şi-a agresat soţia, şi-a sechestrat copiii în locuinţă şi a ameninţat cu un cuţit forţele de intervenţie sosite pentru a aplana conflictul. Potrivit IPJ Neamţ, faptele s-au petrecut luni, în jurul orei 21,30, şi au fost sesizate la 112 de femeia agresată.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 ore

La faţa locului au fost direcţionate echipaje din cadrul Poliţiei municipiului Roman şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Neamţ.

"Bărbatul în vârstă de 47 ani, având asupra sa un cuţit, ar fi adresat ameninţări forţelor de intervenţie, după care s-ar fi încuiat în interiorul locuinţei în care se aflau soţia şi doi copii minori, cu vârste de 10, respectiv 17 ani. Având în vedere starea de pericol iminent şi modul de manifestare al persoanei în cauză, forţele de intervenţie au pătruns în interiorul imobilului, procedând la imobilizarea bărbatului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Ramona Ciofu, potrivit Agerpres.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 ore şi este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de violenţă în familie, lipsire de libertate în mod ilegal, distrugere şi ultraj. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Neamţ şi-a bătut soţia şi şi-a sechestrat copiii. Când i-a văzut pe poliţişti, individul a scos un cuţit şi i-a ameninţat şi pe ei