Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Olt şi-a incendiat casa părintească, după ce s-a certat cu sora sa pentru drepturile locuinţei

Un bărbat de 40 de ani a fost arestat preventiv, după ce a şi-a incendiat casa părintească. Imobilul, situat într-o comună din judeţul Olt, aparţinea mamei bărbatului, decedată, relatează Agerpres.

de Redactia Observator

la 17.10.2023, 15:22

Un bărbat din Olt şi-a incendiat casa părintească, după ce s-a certat cu sora sa pentru drepturile locuinţei
Un bărbat din Olt şi-a incendiat casa părintească, după ce s-a certat cu sora sa pentru drepturile locuinţei - Profimedia

Potrivit unor surse judiciare, imobilul ar fi aparţinut mamei bărbatului, decedată, iar acesta s-ar fi certat cu sora lui în privinţa drepturilor asupra casei.

Bărbatul şi-a incendiat casa părintească

Incendiul a avut loc în noaptea de 16 octombrie, poliţiştii fiind sesizaţi prin apel la 112 despre că la o locuinţă din Osica de Sus a izbucnit un incendiu.

"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 2 Osica de Sus. Din primele verificări poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat de 40 de ani, din comuna Osica de Sus, ar fi incendiat mai multe bunuri din interiorul locuinţei, iar focul s-a extins asupra întregului imobil. În urma evenimentului, nu au existat victime omeneşti, fiind produse doar pagube materiale", a precizat Claudiu Şerban.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru distrugere, iar bărbatul a fost reţinut, dosarul fiind instrumentat de poliţişti sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal.

Bărbatul care ar fi provocat incendiul a fost prezentat Judecătoriei Caracal, fiind dispusă faţă de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Olt şi-a incendiat casa părintească, după ce s-a certat cu sora sa pentru drepturile locuinţei