Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din Oradea a dat peste trei pitoni în tomberon când își arunca gunoiul. Două dintre reptile erau vii

Descoperire tulburătoare făcută de un bărbat din Oradea. În timp ce își ducea gunoiul la tomberon, omul a dat peste trei pitoni, abandonați în țarcul destinat deșeurilor menajere, din cartierul Rogerius din oraș.

de Redactia Observator

la 25.10.2022, 15:09

Vezi și

Orădeanul a sunat la 112 ca să ceară ajutorul, mai ales că două dintre reptile se mișcau în recipientele în care au fost aruncate. Unul dintre pitoni era regal. Polițiștii au reușit să îl identifice în scurt timp și pe proprietarul șerpilor.

Fostul proprietar susține că i-a crezut morți

Este vorba de un tânăr de 22 de ani, care susține că i-a aruncat pentru că a crezut că sunt morți. Oamenii legii au însă îndoileli și asta pentru că alături de cutiile de plastic în care au fost lăsați, fostul proprietar le lăsase și mâncare.

"Reptilele au fost abandonate în cutii de plastic. Unul era într-adevăr mort, dar ceilalţi trăiesc. Noi vom face verificări ca să aflăm de unde au fost cumpăraţi de persoana care i-a abandonat", a explicat, pentru Bihoreanul, şeful Gărzii de Mediu Bihor, Sever Şerbănescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Oradea a dat peste trei pitoni în tomberon când își arunca gunoiul. Două dintre reptile erau vii