Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din Târgu-Jiu a scos pistolul după ce a fost şicanat în trafic. Poliţiştii au intervenit înainte de a se produce o tragedie

O şicană în trafic s-a încheiat la Poliţie pentru doi şoferi din Târgu Jiu. Un bărbat a sunat la 112, după ce a fost ameninţat cu pistolul de un alt participat la trafic.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 27.07.2023, 13:57

Vezi și

Totul a început după o şicană în trafic între doi tineri, pe o stradă aglomerată din Târgu-Jiu. Spiritele s-au încins rapid şi la un moment dat unul dintre ei a oprit brusc maşina, a coborât din autoturism alături de fratele său şi l-au agresat pe celălalt şofer. Furios, acesta din urmă a scos un pistol din torpedou.

N-a apucat să-l folosească pentru că imediat la faţa locului au ajuns mai mulţi poliţişti. Oamenii legii au stabilit că este vorba este vorba despre un pistol de tip airsoft pentru care nu este nevoie de autorizaţie. Arma a fost confiscată până la finalizarea anchetei. Scandalagii au fost duşi la audieri, iar acum sunt cercetaţi toţi pentru violenţe, loviri şi ameninţări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Târgu-Jiu a scos pistolul după ce a fost şicanat în trafic. Poliţiştii au intervenit înainte de a se produce o tragedie