Antena Meniu Search
x

Un bărbat din UK, căutat de poliție, s-a predat pentru a evita să mai stea în carantina alături de persoanele cu care locuia

Un bărbat din Marea Britanie, căutat de polițiști, s-a predat pentru că nu mai suporta să stea în carantină alături de persoanele cu care locuia.

de Redactia Observator

la 19.02.2021, 12:08

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - istockphoto.com
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, s-a prezentat de bunăvoie la o secție de poliție din Sussex, în speranța că va avea parte de „pace și liniște” în arest, scrie The Guardian

Psihologii raportează o creștere a numărului de persoane care se confruntă cu simptome de stres, inclusiv probleme cu somnul și concentrarea, iar mulți dintre aceștia au probleme cu socializarea după luni întregi petrecute în izolare.

Întoarcerea la închisoare pare să fi fost mai atrăgătoare pentru cetățeanul britanic, decât să-și continue carantina alături de persoanele cu care locuia. 

„Pace și liniște! Bărbatul s-a predat ieri după-amiază, după ce ne-a informat că ar prefera să se întoarcă la închisoare”, a scris pe Twitter, inspectorul de poliție Darren Taylor.

Pandemia a afectat inclusiv relațiile cu familia și prietenii. Cercetările de la Universitatea din Oxford au constatat că nivelul de stres, depresie și anxietate în rândul părinților și tutorilor legali au crescut odată cu presiunea carantinei.

Cuplurile au simțit, de asemenea, aceeași tensiune. În aprilie anul trecut, aproape un sfert din cupluri (23%) au spus că relația lor a început să aibă de suferit, iar cifrele publicate în iulie arată că lockdown-ul a făcut ca 8% dintre oameni să-și dea seama că trebuie să se despartă de parteneri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un bărbat din UK, căutat de poliție, s-a predat pentru a evita să mai stea în carantina alături de persoanele cu care locuia