Meniu LIVE
Search
x

Un bărbat din Vâlcea a fost reţinut, după ce a turnat benzină peste parteneră şi i-a dat foc. Totul ar fi pornit de la o criză de gelozie

Un bărbat a fost reţinut de procurorii vâlceni, după ce şi-a stropit concubina cu benzină şi i-a dat foc, victima suferind arsuri pe un sfert din suprafaţa corpului pentru care are nevoie de mai bine de o lună de îngrijiri medicale.

De Redactia Observator la 05.04.2022, 16:18

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea a anunţat, marţi, printr-un comunicat de presă, că a început acţiunea penală faţă de un bărbat, aflat în stare de reţinere, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor calificat asupra unui membru de familie.

 

''La data de 1 aprilie, în jurul orelor 21:30, în timp ce inculpatul se afla în locuinţa concubinei sale, din comuna Nicolae Bălcescu, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict verbal generat de gelozia acestuia, inculpatul a stropit-o cu benzină pe concubina sa, după care i-a dat foc cu o brichetă. Urmare acţiunii inculpatului, persoana vătămată a suferit leziuni traumatice constând în arsuri de gradul I, II şi III pe circa 25% din suprafaţa corpului, care au necesitat circa 35-40 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare şi care au pus în primejdie viaţa victimei'', se arată în comunicat. 

 

El va fi prezentat, marţi, Tribunalului Vâlcea, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un bărbat din Vâlcea a fost reţinut, după ce a turnat benzină peste parteneră şi i-a dat foc. Totul ar fi pornit de la o criză de gelozie

Breaking News

Cine este Ligia Deca, votată de PNL pentru funcţia de ministru al Educaţiei

Cine este Ligia Deca, votată de PNL pentru funcţia de ministru al Educaţiei