Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat s-a aruncat de la etajul zece al unui bloc din Slatina. Câţiva martori au încercat să-l convingă să coboare, dar i-a ignorat

Tragedie în Olt: Un bărbat de 48 de ani şi-a încheiat socotelile cu viaţa, după ce miercuri dimineaţă s-a aruncat de la etajul zece al unui bloc din Slatina.

de Redactia Observator

la 26.07.2023 , 10:17

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 miercuri dimineaţă, cu privire la faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la etajul unui bloc situat pe bulevardul Nicolae Titulescu, din municipiul Slatina.

Doi tineri l-au observat pe individ și ar fi încercat să-l convingă să nu se arunce în gol, dar nu au reușit.

“Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din municipiul Slatina, judeţul Olt, s-ar fi aruncat de la etajul zece al unui bloc situat pe bulevardul Nicolae Titulescu, din aceeaşi localitate. În urma evenimentului, bărbatul a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina în vederea efectuării autopsiei”, a transmis IPJ Olt, potrivit News.

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii au deschis în cauză un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Un bărbat s-a aruncat de la etajul zece al unui bloc din Slatina. Câţiva martori au încercat să-l convingă să coboare, dar i-a ignorat