Antena Meniu Search
x

Foto Un bătrân de 81 de ani, dat dispărut în Vrancea, a fost găsit de poliţişti într-o râpă, rănit şi în şoc hipotermic

Un bărbat de 81 de ani din comuna Nistoreşti, judeţul Vrancea, a fost găsit de poliţişti rănit şi în şoc hipotermic după ce a căzut într-o râpă şi şi-a petrecut noaptea în pădure, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 14.11.2023, 17:43

Un bătrân de 81 de ani, dat dispărut în Vrancea, a fost găsit de poliţişti într-o râpă, rănit şi în şoc hipotermic
Un bătrân de 81 de ani, dat dispărut în Vrancea, a fost găsit de poliţişti într-o râpă, rănit şi în şoc hipotermic - IPJ Vrancea

Potrivit IPJ Vrancea, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Vidra au fost sesizaţi, luni, prin SNUAU 112, de către un bărbat, din comuna Nistoreşti, cu privire la faptul că în ziua anterioară tatăl său, de 81 de ani, din aceeaşi comună, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a revenit. 

Bărbatul, găsit într-o râpă, rănit şi în şoc hipotermic

Poliţiştii au pornit în căutarea bărbatului şi, la aproximativ o oră şi jumătate de la sesizare, l-au găsit pe acesta într-o zonă forestieră, respectiv în punctul Valea Neagră din comuna Nistoreşti, în stare de agonie, foarte slăbit şi în şoc hipotermic.

Bărbatul a menţionat că nu a fost victima vreunei infracţiuni, iar leziunile de pe corp s-au produs ca urmare a căderii în râpa în care a alunecat în seara anterioară şi în care a stat toată noaptea de 12 spre 13 noiembrie.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea şi transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un bătrân de 81 de ani, dat dispărut în Vrancea, a fost găsit de poliţişti într-o râpă, rănit şi în şoc hipotermic